Dikwandig CV monteur

Lucrum Professionals BV zoekt Dikwandig CV Monteurs

Lucrum Professionals zoekt gemotiveerde en flexibele CV Monteurs voor diverse tijdelijke opdrachten bij kleine tot middelgrote installatiebedrijven in diverse regio’s. Als specialist in de Techniek kennen wij de bedrijven in jouw regio waardoor de kans groot dat we een passende baan vinden.

Functie omschrijving:

Voor de functie van CV Monteur zijn wij op zoek naar vakkundige  monteurs die zowel technisch als klantgericht kunnen denken. Je werkt in teamverband aan projecten in de utiliteit, gezondheidszorg en scholen. Als CV Monteur ken je het vak en de cv installaties als geen ander. Als je kunt lassen (TIG of Autogeen) is dat een pré.

Functie eisen:

Wij zoeken naar kandidaten met uitstekende kennis en kunde van de techniek. Je hebt minimaal BBL niveau 2 of 3 en 3 tot 5 jaar ervaring in deze functie. Je bent een teamspeler en als persoon ben je te typeren als hands-on, zelfstandig, nauwkeurig en servicegericht. Je bent klantgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in bezit van VCA en spreekt de Nederlandse taal goed. Je bent bij voorkeur in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Contact:

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je CV naar 
Michel Wezenberg m.wezenberg@lucrumprof.nl of bel 06 – 12542790.

 


Meer weten? Overzicht vacatures