Dunwandig CV Monteur

Lucrum Professionals BV zoekt Dunwandig CV monteur(s)

Lucrum Professionals is op zoek naar jou!

Ben jij een gemotiveerde, flexibele en zelfstandige CV monteur?

Voor diverse tijdelijke opdrachten bij kleine tot middelgrote installatiebedrijven in diverse regio’s willen wij jou graag inzetten. Als specialist in de Techniek kennen wij de bedrijven in jouw regio waardoor de kans groot dat we een passende baan vinden.

Functie omschrijving:

Voor de functie van CV Monteur (dunwandig) zijn wij op zoek gedreven zelfstandige monteurs die zowel technisch als klantgericht kunnen denken. Je werkt in teamverband aan projecten in de utiliteit, gezondheidszorg en scholen. Als CV Monteur kunnen je werkzaamheden enorm verschillen. Dit hangt helemaal van het project af en van waar je goed in bent en wat je graag doet.

Functie eisen:

Wij zoeken naar kandidaten met uitstekende kennis en kunde van de techniek. Je hebt minimaal BBL niveau 2 of 3 en 3 tot 5 jaar ervaring in deze functie. Je bent een teamspeler en als persoon ben je te typeren als hands-on, zelfstandig, nauwkeurig en servicegericht. Je bent klantgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in bezit van VCA en spreekt de Nederlandse taal goed. Je bent bij voorkeur in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Contact:

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je CV naar Michel Wezenberg m.wezenberg@lucrumprof.nl of bel 06-12542790 

 


Meer weten? Overzicht vacatures