Engineer E en W

Engineer E en W - regio Utrecht en Amersfoort

Voor diverse middel- en grote installateurs in de regio Utrecht en Amersfoort zijn wij op zoek naar ervaren engineers E en W.

Omschrijving functie:

De engineer E en W ontwerpt en berekent complete installaties of delen daarvan. Je verzorgt correspondentie en afstemming met de opdrachtgever en de montageleiding. Je zorgt voor een goede vastlegging en archivering van de geleverde installaties en de eventuele doorgevoerde wijzigingen. Hiërarchisch functioneer je onder het Hoofd Engineering, functioneel onder de projectleider. Indien gewenst geef je leiding aan het engineering projectteam. In voorkomende gevallen werk je zelf mee aan alle werkzaamheden binnen de afdeling engineering.

Functie-eisen

Je hebt bij voorkeur een afgerond HTS maar een MTS aangevuld met vak inhoudelijke cursussen zijn ook van harte welkom. Goede contactuele vaardigheden zijn belangrijk in deze functie. Uiteraard ben je betrouwbaar en heb je een flexibele werkhouding. Bovendien ben je klantgericht. Je werkt graag samen met je collega´s aan het resultaat. En bovendien zie jij het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen in boeiende projecten.

Arbeidsvoorwaarden:

Onze opdrachtgever is een ambitieuze organisatie met prima voorzieningen voor het personeel. Zij bieden je een goed salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen en reis- en studiekostenvergoeding. Ook komen ze je tegemoet in wensen waarmee je jezelf kunt ontwikkelen.

Contact:

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoet jij aan de eisen? Stuur dan snel je CV met motivatie naar Michel Wezenberg m.wezenberg@lucrumprof.nl of neem contact op nummer
06 – 12 54 27 90.

 


Meer weten? Overzicht vacatures