Lead Engineer

Lucrum Professionals zoekt een Lead Engineer

 

Onze opdrachtgever biedt een informele, open en collegiale sfeer die kenmerkend is voor de organisatie. Collegialiteit scoort jaarlijks hoog in het medewerkertevredenheidsonderzoek. Je verdient een goed salaris en we bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reis- en studiekostenvergoeding en collectieve verzekeringen. Bovendien krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Het is een groot bedrijf en biedt iedereen kansen. De organisatie behoort tot de top. Ook voor haar werknemers.

Functie omschrijving:

Als Lead Engineer bij onze opdrachtgever stuur je het engineeringsproces in een project aan, zodat een gecoördineerde set documenten wordt gegenereerd waarmee de uitvoering en commissioning van het project kunnen worden gestart. Je rapporteert risico’s en voortgang aan de projectleider en bent verantwoordelijk voor het goed verlopen van het periodiek overleg tussen verschillende technische disciplines in het engineeringsproces. Je zorgt ervoor dat technische risico’s en problemen tijdig zijn geadresseerd en draagt daarbij zorg voor duidelijke en efficiënte informatiestroom op het gebied van engineering. Je bent gedreven om samen met je collega’s te bevestigen dat onze opdrachtgever tot de top in de installatiebranche behoort. Van een lead engineer verwachten wij ook dat je zowel binnen de afdeling als met onze partners oplossingsgericht handelen stimuleert.

 

Functie eisen:

Heb jij tenminste 5 jaar ervaring opgedaan als (technisch) verantwoordelijke in complexe multidisciplinaire projecten, bij voorkeur in een bouwgerelateerde omgeving?

  • Heb je daardoor ervaring met systems engineering en concurrent engineering processen en ruime ervaring met planningen en planningssoftware?

 

Dan gaan wij graag samen met jou in gesprek! Uiteraard heb jij een HBO/WO-opleiding in een technische discipline, ben je communicatief zeer vaardig en zowel sensitief als assertief.

Contact:

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je CV naar Michel Wezenberg m.wezenberg@lucrumprof.nl  of bel 06 – 12 54 27 90.


Meer weten? Overzicht vacatures