Loodgieter

Loodgieter

Voor een regionale installateur zijn wij op zoek naar een ervaren allround loodgieter.

Omschrijving functie:

In de functie loodgieter ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de installatietechniek, zowel de werkzaamheden als loodgieter, maar ook als cv monteur. Denk hierbij aan het monteren en installeren van leidingwerk, afvoersystemen, cv installaties en sanitair. Er zullen daarnaast ook kleine onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden. Het betreft voornamelijk renovatieprojecten.

Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar een ervaren allround loodgieter met uitstekende kennis en kunde.
Je bent in bezit van een afgeronde BBL niveau 2 en/of 3. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring als loodgieter. Je bent een teamspeler en als persoon ben je te typeren als hands-on, zelfstandig, stressbestendig en servicegericht. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, in bezit van VCA en spreekt de Nederlandse taal goed.

Voorwaarden:

Onze opdrachtgever biedt je een interessante functie in een snelgroeiende onderneming waarbij op een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid gerekend mag worden.

Contact:

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoet jij aan de eisen? Stuur dan snel je CV met motivatie naar m.wezenberg@lucrumprof.nl of bel Michel Wezenberg op 06-12542790

 

 

 


Meer weten? Overzicht vacatures