Monteurs Elektrotechniek

Lucrum Professionals zoekt zelfstandige Elektromonteurs

Lucrum Professionals zoekt gemotiveerde, flexibele en  zelfstandige Elektromonteurs voor diverse tijdelijke opdrachten bij kleine tot middelgrote installatiebedrijven in diverse regio’s. Als specialist in de Techniek kennen wij de bedrijven in jouw regio waardoor de kans groot dat we een passende baan vinden.

Functie omschrijving:

Voor de functie van Monteur Elektrotechniek zijn wij op zoek naar gedreven zelfstandige monteurs die zowel technisch als klantgericht kunnen denken. Je werkt in teamverband aan projecten in de utiliteit, gezondheidszorg en scholen. Als Monteur Elektrotechniek bestaan je werkzaamheden uit het monteren en installeren van diverse elektrotechnische installaties, o.a. licht-, kracht-, data/telecom-, brandmeld- en beveiligingsinstallaties. Daarnaast bestaat je werk uit het ophangen van kabelgoten, bijhouden van revisietekeningen en overige projectdocumentatie, toezicht houden op de kwaliteit van de installatie en waar nodig leidinggeven aan hulpmonteurs of medewerkers.

Functie eisen:

Wij zoeken naar kandidaten met uitstekende kennis en kunde van de elektrotechniek. Je hebt minimaal BBL niveau 2 of 3 en 3 tot 5 jaar ervaring in deze functie. Je bent een teamspeler en als persoon ben je te typeren als hands-on, zelfstandig, nauwkeurig en servicegericht. Je bent klantgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in bezit van VCA en spreekt de Nederlandse taal goed. Je bent bij voorkeur in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Contact:

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je CV naar Michel Wezenberg
 m.wezenberg@lucrumprof.nl bel 06–12542790.

 

 


Meer weten? Overzicht vacatures