Servicemonteur Safety & Security

Lucrum Professionals zoekt een Servicemonteur Safety & Security

Lucrum Professionals heeft een vacature voor een Servicemonteur Safety & Security voor de vestiging in Rijswijk. De Servicemonteur Safety & Security verricht (preventief) onderhoud en spoort storingsbronnen op aan diverse beveiligingsinstallaties. Daarnaast repareert- en installeert hij/ zij (rand)apparatuur en stelt deze in bedrijf, draagt zorg voor de uitvoering van de beheerderstaken, onderhoudt contact met de klanten en geeft indien nodig technisch advies. Je bent op de hoogte van de meest recente regelgeving. Bij aangetroffen afwijkingen stelt hij/ zij optimalisatiemogelijkheden vast en communiceert dit naar de direct betrokkenen.

Onze opdrachtgever bestaat ruim 80 jaar en is een integrale technische dienstverlener. Van ontwerp, engineering, realisatie en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. Zij begeven zich in de vakgebieden werktuigbouw, elektrotechniek, gebouwautomatisering, contamination control en prefabricage. De klanten bevinden zich in de utiliteitssector, de gezondheidszorg en industrie. 

Onze opdrachtgever heeft elf regionale vestigingen met totaal 800 medewerkers. 

Functie omschrijving:

De businesslijn Services bestaat uit 11 vestigingen en een Landelijk Services Team. Dagelijks streven circa 450 collega’s om een toonaangevende partner te zijn met vernieuwende dienstverlening, voor onze klanten. De vestiging in Rijswijk voert de dagelijkse Safety & Security-operatie uit van servicecontracten bij klanten in de Gezondheidszorg, Utiliteit en Industrie in de West-Nederland. Services groeit hard. De groei van Services willen zij continueren. Tevens willen zij dienstverlening toonaangevend houden. Zij verwachten van de medewerkers een actieve bijdrage hierin.

Functie eisen:

Heb jij een TBV diploma en ben je in het bezit van het diploma Onderhoudsdeskundige brand? Ben je tevens in bezit van VCA, rijbewijs B en kun je een verklaring betrouwbaarheid overleggen? Ben je in staat om zelfstandig werkzaamheden te verrichten dankzij jouw aantoonbare vakkennis? Bereid om mee te draaien in de 24- uur storingsdienst? Je wilt samen met je nieuwe collega’s doelen verwezenlijken en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen, dan ben jij degene die we zoeken!

Contact:

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je CV naar Michel Wezenberg m.wezenberg@lucrumprof.nl of bel 06-12542790 

 

 


Meer weten? Overzicht vacatures