Werkvoorbereider Services

Lucrum Professionals zoekt een werkvoorbereider services

Lucrum Professionals zoekt voor onze opdrachtgever een gedreven Werkvoorbereider Services. Deze afdeling zorgt voor professioneel onderhoud en technisch beheer van de installaties. Dat biedt een langere levensduur van de installaties en leidt tot kostenbesparingen. En tevreden gebruikers! Jij zorgt voor alle voorbereiding van het onderhoud, zodat je collega’s direct aan de slag kunnen.

Onze opdrachtgever behoort tot de top van de installatietechniek. Zij biedt een prachtig pakket aan diensten voor de utiliteitbouw, gezondheidzorg en industrie. Met elf regionale vestigingen en 800 medewerkers leveren zij technische installaties ten behoeve van nieuwbouw en renovatieprojecten. Onze opdrachtgever ontwikkelde een breed dienstenpakket om deze installaties te onderhouden, te inspecteren en technisch te beheren. Het preventieve onderhoud bevordert de duurzaamheid van de installaties.

Functie omschrijving:

Als Werkvoorbereider Services Utrecht, houdt je je bezig met de werkvoorbereiding voor de onderhoudsprojecten. Tot je taken behoort bijvoorbeeld het doorspreken van een onderhoudsproject met de projectleiding. Daarnaast het opstellen van de projectindeling voor werkvolgorde, deeltaken, urenbewaking en materiaalvoorziening. Je zorgt voor tijdige levering/ aanvoer van materialen en gereedschap op het onderhoudsproject en bewaakt de voortgang. Je verzorgt calculaties en materiaalspecificaties, stelt offertes op en verricht de benodigde administratieve handelingen. Een heel afwisselende baan met afwisselende projecten.

Functie eisen:

Je hebt een opleiding gelijkwaardig aan SBO (MTS, eventueel HTS) aangevuld met diverse functiegerichte cursussen. Je bent betrouwbaar en bent in staat met ad hoc werkzaamheden om te gaan door je flexibele werkhouding. Verder kom je gemaakte afspraken na en ben je klantgericht. Je draagt graag samen met je nieuwe collega´s bij in het onderhoud van de installaties en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen. Voldoe jij aan deze eisen en zie je jezelf al werken bij een van de grootste installatietechniek bedrijven van Nederland? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Bij onze opdrachtgever is het personeelsbeleid goed geregeld en hebben zij oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien bieden zij je naast een prima salaris tal van regelingen. De cultuur kenmerkt zich als informeel, open en collegiaal. Collega’s werken graag samen met elkaar. En met z’n allen bieden zij kwaliteit, innovatieve oplossingen en aandacht voor duurzaamheid. Wil jij dat ook? 

Contact:

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je CV naar Michel Wezenberg m.wezenberg@lucrumprof.nl of bel 06-12542790 


Meer weten? Overzicht vacatures