Werkvoorbereider / tekenaar E - regio Amersfoort (vaste aanstelling)

Lucrum Professionals Werkvoorbereider / Tekenaar E

Voor één van onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Werkvoorbereider/tekenaar Elektrotechniek, die zijn interesses heeft liggen op het gebied van middelgrote Utiliteitsprojecten.

Functie omschrijving:

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek heb je een divers takenpakket en ben je betrokken bij projecten van begin tot eind. Grote en kleine utiliteitsprojecten, je bereidt ze voor van A t/m Z. Na opdracht krijg jij het ontwerp en werkt het project tot detail uit zodat de montage ermee uit de voeten kan. Je trekt materieel en materialen uit en schrijft offertes. Naast de werkvoorbereiding teken je daarbij werk- en revisietekeningen en indien nodig blok- en grondschema’s.

Functie eisen:

Je hebt bij voorkeur een afgerond MTS Elektrotechniek. TSI aangevuld met vak inhoudelijke cursussen zijn ook van harte welkom. Goede contactuele vaardigheden zijn belangrijk in deze functie. Uiteraard ben je betrouwbaar en heb je een flexibele werkhouding. Bovendien ben je klantgericht en hebt enige jaren werkervaring als werkvoorbereider. Bovendien zie jij het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen in boeiende projecten.

Contact:

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je CV naar Michel Wezenberg, m.Wezenberg@lucrumprof.nl of bel 06 – 12 54 27 90.

 

 

 

 

Voorwaarden:

 

Onze opdrachtgever is een ambitieuze organisatie met prima voorzieningen voor het personeel. Zij bieden je een goed salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden, een eindejaars/niet-ziek-zijn bonus, winstuitkering en Pensioenregeling conform CAO Metaal en Techniek. Ook komen ze je tegemoet in wensen waarmee je jezelf kunt ontwikkelen.

 

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoet u aan de eisen? Stuur dan snel je CV met motivatie naar Wybo Jan Haan (W.Haan@faberpersoneel.nl) of neem contact op nummer 06 – 57 54 44 22.

 

 

 

 


Meer weten? Overzicht vacatures